Vadslagning.org
Om Oss
 

Internet Gambling
Tar oss mot bättre odds
Internet har ökat våra chanser att vinna
Internet Gambling

Att spela på internet har man kunnat sedan slutet av 1990 talet och har blivit
en stor succe världen över, att spela över internet har gjort att det går snabbare
och gjort gambling mycket roligare. För att gambla på nätet så behövs bara ett kreditkort och sedan så är man igång och med nerver på helspänn.

Ökat med rekordfart

Bolagen som tillhandahåller spelen på internet har under åren ökat lavinartat. I Sverige har vi endast ett enda bolag att spela på och det är statligt ägda svenskaspel. Eftersom dom för tillfället har monopol d.v.s ensamrätt på spel så kan inga andra bolag erbjuda spel åt svenskar, men det finns ett undantag.

Man kan alltid spela på nätet på dom utländska bolagen. Hitills har inte den svenska regeringen lyckats stoppa eller förbjuda oss att spela online. Internet gambling har gjort att vi spelare fått större fördelar, högre odds och mer spelbara matcher

Bättre vinstodds

Efter att dom utländska spelbolagen kom in i bilden så har oddsen ökat för oss spelare, vilket är bra, eftersom svenskaspel var den enda aktören tidigare, så kunde dom hålla oddsen väldigt låga. När du väljer att spela på dom andra bolagen så väljer du också att få högre odds, vilket är dumt att inte göra.

Oviss framtid

Framtiden är lite svår att säga mycket om, just nu pågår ett litet mindre krig mellan
svenska regeringen, utländska spelbolagen samt EU om hurvida Sverige ska få fortsätta med sitt spelmonopol. Och tills dess lever internet gambling vidare online.2008-02-17


Välj och spela bland dom bästa bolagen i världen
Spelbolag


 

 Sitemap Länkar casino bingo resor stryktips låna pengar
Copyright vadslagning.org